bzzz-ajandekok.png

Személyes ajándékok

szulinapi-ajandek_2000px.jpg

Születésnap

A születésnap öröm! Jó alkalom annak felidézésére, hogy mennyire jelentős az élet és persze az ajándékozás is.

A méz a bőség szimbóluma, legalkalmasabb annak kifejezésére, hogy szeretteinknek – ünnepelteknek, vagy éppenséggel az ünneplők – a szívünkből jövő legjobbakat kívánjuk.

eskuvoi-ajandek_2000px.jpg

Esküvő

Kitűnő köszönőajándék a kedves násznépnek! A vendégek egy kellemes emlékkel fognak hazamenni, a mézes ajándék felejthetetlen eseményt fog felidézni.

Az ajándék a szerelmes pár részéről lehet egy pompás gesztus, mely erős szimbolikával bír, hiszen a méz a bőség megtestesítője.

babyborn-ajandek_2000px.jpg

Új élet érkezése a Földre

Folyamatosan nő azon szülők száma, akik gyermekük világrajövetelét kedves ajándékkal közlik a világgal.

A születéssel kapcsolatos mézajándék nagy jelentőségű: a termékenység, mely lehetővé teszi az új élet megfogantatását és a bőség, amit minden szülő kíván a saját gyermekének.

mezkostolo.jpg

Mézkóstolás

Gyakran beszélek gyermekeknek mézről, mesélek méhekről, méhészetről. Lenyűgöző a figyelmük, érdeklődésük, okos kérdéseik inspirálók.

Ajándékozza meg gyermekét, unokáját egy mézkóstolással egybekötött beszélgetéssel, meséléssel, amely tanulási lehetőség a természetről, méhecskékről, a finom édes mézről.

A méz egy remek ajándék: a halhatatlanság, az újjászületés, a szerencse, a bőség, az öröm, a női termékenység szimbólumát hordozza.

Az itt látható képek csak illusztrációk, így minden kedves ügyfelemnek a saját elképzelése szerint (milyen mézzel és kiszerelésben, milyen csomagolóanyagból és természetesen milyen szöveggel és grafikával) tudok készíteni mézajándékokat. Ebben segítségünkre lesznek a szakképzet grafikai tervező és a mai igen gyors és magas minőségű nyomdai technológia.

Módosítható elemek: 
mézek, kiszerelések, csomagolóanyag, szöveg, grafika
A közös munka során segítségünkre lesz szakképzett grafikus és a napjainkban igen gyors és magas minőségű nyomdai technológia.

Tervezze meg személyesen szerette ajándékát!

facebook_page_plugin