bzz_ceges.png

Céges megoldások mézzel

ceges-ajandek_bovebben.jpg

Méz

A méz remek ajándék: a halhatatlanság, az újjászületés, a szerencse, a bőség, az öröm, a női termékenység jelentését hordozza.

Az általam ajánlott ajándékot teljesen az Ön óhajának megfelelően fogom alakítani, annak függvényében, hogy milyen mézet, kiszerelést és csomagolást (ideértve a szöveget, színvilágot, csomagolóelemeket és -anyagokat stb.) céges logót, vagy más megjelenítést képzel el.

mezkostolo.jpg

Mézkóstolás

Ki ne örülne egy kis csemegének? Felajánlom, hogy az Ön által szabott kereteken belül (irodában, konferencián stb.) mézkóstolást tartok kedves ügyfeleknek és/vagy alkalmazottainak.

Megismertetem a tisztelt közönséget a mézek eredetével, a méhek életéről, az egészséges életmód és a méhészeti termékek kapcsolatáról.

mezesstand.jpg

Mézesstand

Ha céges rendezvényt, konferenciát szervez, kínáljon ügyfeleinek, alkalmazottjainak különlegességet, kérjen mézesstandot, amit én szívesen alakítok kérésre.

A standon egy sor kedves finomságot tudok felkínálni, úgy mint a céges mézesüveg, különleges féle mézet változó kiszerelésekben, elvihető ajándékcsomagokat, mézkóstolóval egybekötve.

A kiszolgálás során válaszolok kérdésekre, folyamatosan információkkal szolgálok a kedves érdeklődőknek. A méhek életéről nagyon sok kérdés felmerül…

Kedves Vezető!

A mézesajándék egy remek lehetőséget nyújt Önnek, hogy – a végtelenségig ragozott borok, meg cégfeliratos mütyürök tengeréből – cégét kiemelje a többiek közül, hogy egy nagy becsben tartott, szép és hasznos meglepetéssel kedveskedjen üzleti partnereinek és/vagy alkalmazottjainak.

A méz az egészséges életmód része. Manapság egyre több és több ember – ezek közül nagy valószínűséggel találhatók az Ön üzleti partnerei és alkalmazottjai között – él tudatosabban, és csakis természetes édesítőket hajlandó fogyasztani.

Az általam ajánlott ajándékot teljesen az Ön óhajának megfelelően tudom alakítani, annak függvényében, hogy milyen mézet, kiszerelést és csomagolást (ide beleértve a szöveget, színvilágot, csomagolóelemeket és anyagokat stb.) céges logó megjelenítését képzeli el.

Az itt látható képek csak illusztrációk, minden kedves ügyfelemnek a saját elképzelése szerint (mely mézzel és kiszerelésben, milyen csomagolóanyagból és természetesen milyen szöveggel és grafikával) készítek mézajándékot. Ebben segítségünkre lesz a szakképzet grafikai tervező és a mai igen gyors és magas minőségű nyomdai technológia.

facebook_page_plugin